Skip to main content Skip to footer

Velkommen til Kulturskolefestivalen 2022!

Lørdag den 11. juni kl. 10.00 - 14.00

Vi er igen klar til at afholde vores store festival i Nordkraft, og vi glæder os til at byde velkommen til 2.000 forventningsfulde elever, forældre og andre interesserede. 

Efter to års ufrivillig pause - you know why! - er vi mere end parate til igen at smække dørene op og sammen med eleverne vise verden, noget af det vi og eleverne til dagligt arbejder med, det der så fint hedder kulturel dannelse, og som hos os går hånd-i-hånd med personlig og social dannelse. 

Vi kan mærke, at elever og lærere tørster efter at vise dem og deres kunst frem efter den unævnelige, ufrivillige pause, for der bliver nemlig ekstra tryk på kedlerne i det gamle kraftvarmeværk, idet vi i år for første gang har måttet tage hele 9 venues i brug, for at kunne rumme alle dagens aktiviteter.

De 9 venues er: Biffen, Billedkunstnerisk Grundkursus, Kedelhallen, Kunsthal Nord, Royal Stage, Skråens Lounge, Turbinegalleriet, Turbinesalen og Turbinetorvet.  

Udover de 9 venues kan du også møde dramaelever fra Gug Skole, der spiller klovne. De laver parodier, mimer og viser sketches rundtom i Kedelhallen, Turbinetorvet og Turbinegalleriet. Måske er du heldig at få hilst på en af klovnene!

Alle vores 4 overordnede faggrupper er repræsenteret på dagen, så der er rig mulighed for både at opleve vores ballet-, billedkunst-, drama- og musikelever udfolde sig, lige fra helt nye begynderelever til elever på vores grundkurser på Aalborg Talentakademi. 

Der er fri adgang på alle venues, og vi håber, at du vil tilbringe en fornøjelig dag i Nordkraft!