Disse slettes, når du forlader siden.

Fotos og video

Vi benytter ikke portrætfotos af elever, medmindre det er efter skriftlig aftale.
Vi bruger ofte situationsbilleder eller videoklip fra vores mange arrangementer, og nogle gange fra undervisningen, for at fortælle om vores aktiviteter.

Fotos bliver primært bragt på vores forskellige digitale platforme og enkelte på tryksager, som fx flyers vedr. tilmelding til Aalborg Kulturskole.

Støder du på et billede af dine børn eller dig selv som du ikke ønsker vist på vores hjemmeside eller digitale medier, fjerner vi det straks efter henvendelse til kontoret.

Er der særlige årsager til, at dit barn ikke skal fotograferes, skal du informere barnets kulturskolelærer.