Skip to the content

Ballet

Aalborg Kulturskoles Ballet-linje tilbyder professionel undervisning i klassisk ballet både for dig, der drømmer om en karriere som balletdanser, og for dig, som bare gerne vil lære ballet for sjov.

Undervisningen er for elever fra 6 år og opefter. Fra 8-års alderen kan du søge optagelse på Talentlinjen, der også indgår i et samarbejde med Det Kongelige Teaters Balletskole.

Balletskolens primære underviser Peter Brandenhoff, er godkendt underviser af Det Kongelige Teater, samt certificeret ABT-NTC Primary-7 underviser.

Ballet Talent Program

BALLET TALENTCENTER

Aalborg Kulturskoles Ballet Talentcenter er et professionelt elite undervisningsforløb i klassisk ballet for elever fra 8-9 år og opefter som er interesseret i en fremtid i dansens verden. Talentcenteret har to sammenhængende linjer, hvoraf den ene er del af Det Kgl Teaters Balletskoles Talentcenter.

Talentholdene træner på hverdage og på udvalgte lørdage. Der er mødepligt, sygdom undtaget, til al undervisning og prøver/forestillinger. Desuden kan der forekomme ekstra træning og prøver udenfor det normale skema. DKT Talentelever skal bestå en årlig eksamen for at gå videre. AKS Talentelever bedømmes ud fra deres samlede arbejde gennem året. 

 


Optagelsesprøve til Talentcenteret:

Optagelsesprøven for skoleår 22/23 er blevet afholdt 30/4/2022. 
Næste optagelsesprøve til DKT Talent 23/24 vil blive annonceret hér og på sociale medier når dato er fastsat.
Der kan stadig søges ind på AKS Talent ved at kontakte Kulturskolens Balletafdeling og få arrangeret en prøvetime.


Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld