Skip to the content

Ballet

Aalborg Kulturskoles Ballet-linje tilbyder professionel undervisning i klassisk ballet både for dig, der drømmer om en karriere som balletdanser, og for dig, som bare gerne vil lære ballet for sjov.

Undervisningen er for elever fra 6 år og opefter. Fra 8-års alderen kan du søge optagelse på Talentlinjen, der også indgår i et samarbejde med Det Kongelige Teaters Balletskole.

Balletskolens primære underviser Peter Brandenhoff, er godkendt underviser af Det Kongelige Teater, samt certificeret ABT-NTC Primary-7 underviser.

Ballet 4 (fra 12 år)

BALLET ALMENE HOLD

Almen Ballet er for børn fra 6 år og op. For Almen Ballet skriver man sig op til et minimums antal lektioner, med mulighed for at lægge mere til. Tilvalgte timer bliver skemalagt senest ved årets begyndelse og er afhængig af plads. Hold er opdelt efter alder og kyndighed. Holdplacering fastlægges af balletlæreren i løbet af prøveperioden.

Almen Ballet modtager 32 ugers undervisning om året. Tilmelding sker via hjemmesiden uden optagelsesprøve.

Ballet 4 er for 12+ år. Almen Ballet 4 træner op til 4 gange om ugen, Talent Ballet 4 træner 5 gange om ugen. Der arbejdes videre på de foregående niveauers materiale. Der vil være separat tåspids træning en gang om ugen (valgfri for Almen Ballet) samt Herreskole for drengene. Hold undervisning 12-18 elever


Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld