Skip to the content

Ballet

Aalborg Kulturskoles Ballet-linje tilbyder professionel undervisning i klassisk ballet både for dig, der drømmer om en karriere som balletdanser, og for dig, som bare gerne vil lære ballet for sjov.

Undervisningen er for elever fra 6 år og opefter. Fra 8-års alderen kan du søge optagelse på Talentlinjen, der også indgår i et samarbejde med Det Kongelige Teaters Balletskole.

Balletskolens primære underviser Peter Brandenhoff, er godkendt underviser af Det Kongelige Teater, samt certificeret ABT-NTC Primary-7 underviser.

Ballet 1 (6-8 år)

BALLET ALMENE HOLD

Almen Ballet er for børn fra 6 år og op. For Almen Ballet skriver man sig op til et minimums antal lektioner, med mulighed for at lægge mere til. Tilvalgte timer bliver skemalagt senest ved årets begyndelse og er afhængig af plads. Hold er opdelt efter alder og kyndighed. Holdplacering fastlægges af balletlæreren i løbet af prøveperioden.

Almen Ballet modtager 32 ugers undervisning om året. Tilmelding sker via hjemmesiden uden optagelsesprøve.

Ballet 1 er for begyndere i alderen 6-8 år. Vi mødes én gang ugentligt á 45 minutter. På Ballet 1 læres de grundlæggende principper i ballet med fokus på rytmisk sans, musikalitet, kropsbevidsthed og koordination.   Ballet 1 er åben for alle og kræver ikke nogen forhåndsviden om ballet. Ballet 1 er ikke del af Aalborg Kulturskoles Talent Ballet. Hold undervisning 10-16 elever.


Tilmeld