Skip to the content

Ballet

Aalborg Kulturskoles Ballet-linje tilbyder professionel undervisning i klassisk ballet både for dig, der drømmer om en karriere som balletdanser, og for dig, som bare gerne vil lære ballet for sjov.

Undervisningen er for elever fra 6 år og opefter. Fra 8-års alderen kan du søge optagelse på Talentlinjen, der også indgår i et samarbejde med Det Kongelige Teaters Balletskole.

Balletskolens primære underviser Peter Brandenhoff, er godkendt underviser af Det Kongelige Teater, samt certificeret ABT-NTC Primary-7 underviser.

Ballet 1/MBF (0.-2. klasse)Musik, Ballet & Fordybelse tilbydes i Nordkraft for 0-2. klasse

Undervisningen er indgangen til dansen og musikkens verden.

I undervisningen får eleverne mulighed for at opleve glæden ved at sætte musik i bevægelse samt fordybe sig i dansens og musikkens grundsten.
Målet er at fremme båden lysten og at give grundlæggende forudsætninger for at beskæftige sig med ballet og musik fremover hos det enkelte barn og i fællesskabet.

Eleverne lærer grundbegreber som kropsforståelse, koordination, puls, rytme, form, dynamik at kende gennem forskellige musikalske aktiviteter. Vi vil arbejde med dans, sang, improvisation og musikforståelse.
Børnene skal være omklædt til gymnastik- eller dansetøj (dog ikke strutskørt), og lærerne vil informere yderligere om dette inden undervisningen er gået i gang.

Hold A: 0. klasse + 1. klasse (begyndere)
Hold B: 1. klasse (fortsættere) + 2. klasse (begyndere)
Hold C: 2. klasse (fortsættere)

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld