Skip to the content

Velkommen til tilmelding

Vælg aldersgruppe
Personlige oplysninger
Fx 20. september 2006
Forældre / værge oplysninger

Er du under 18 år skal du angive oplysninger på én af dine forældre / værger.

Min baggrund
Skriv kun tal
Upload en video på YouTube
Som en del af tilmeldingen skal du linke til en video, hvor du spiller (se herunder).

Prismodtagere i Steinway Festival (den landsdækkende finale) og Berlingske Tidendes Klassiske Musikkonkurrence inden for de sidste 3 år er direkte kvalificeret til at deltage i Pianister i Nord, og behøver derfor ikke indsende videolink. I stedet skal du skrive, hvilken konkurrence du har fået pris i, og hvilken pris du har fået. Derudover skal du indsende et officielt link, der beviser din pris.

Anfør komponist og værk eller konkurrence og pris du har vundet (landsdækkende finale, Steinway Festival eller Berlingske Tidendens Klassiske Musikkonkurrence
Sammen med tilmelding til konkurrencen indsendes videomateriale via link til YouTube. Man skal tydeligt kunne se, at det er dig der spiller, og optagelsen skal være uredigeret. Der er frit repertoirevalg på videomaterialet, som må vare 5-10 minutter. Har du vundet en af de nævnte konkurrencer, skal du i stedet indsende dit link, der beviser det, her.
Hvad vil jeg spille til konkurrencen?
https://www.aalborgkulturskole.dk/det-sker/pianister-i-nord-2021/
Anfør komponist og værk. Anfør cirka duration på hvert værk. Repertoiret kan senest ændres 14 dage før konkurrencedagen.
Samtykkeerklæring
https://www.aalborgkulturskole.dk/det-sker/pianister-i-nord-2021/
Dataene vil kun blive brugt i forbindelse med administration af konkurrencen Pianister i Nord.