Skip to main content Skip to footer

10-03-2024

Åbent Hus

Kunne du tænke dig at arbejde mere seriøst med din kunst? Ønsker du at udvikle dit kunstneriske talent? Overvejer du at søge ind på kunstakademiet eller ét af landets andre kreative uddannelse? Så kan det være BGK Nord er noget for dig...
_____________

ÅBENT HUS
Søndag d. 10. marts kl. 10.00-14.00.
BGK Nord

Glæd dig til at møde BGK Nord, når vi afholder åbent hus søndag d. 10. marts. Vi afholder åbent hus i forbindelse med Kulturskolefestivalen i Kunsthal NORD søndag d. 10. marts kl. 10.00-14.00. Her kan du orientere dig om forløbet, men også få mulighed for at blive guidet videre op til studiemiljøet oppe i vores lokaler på Niveau 5, hvor du kan stille spørgsmål til undervisning, optagelse og hvad du helt konkret kan komme til at lave på vores grundforløb.

Om
BGK Nord (Billedkunstnerisk Grundkursus) er en forberedende kunstuddannelse, hvor du kan udvikle dit talent igennem professionel undervisning. Vi arbejder med billedkunst på et fagligt højt niveau i rammer, der giver plads til læring ved kreative processer og eksperimenterende selvstændigt kunstnerisk arbejde, fri og kritisk tænkning, refleksion og kunstnerisk bevidstgørelse.

På BGK Nord forventer vi, at du er i besiddelse af talent og nysgerrighed, at du er motiveret, målrettet og seriøs, at du kan arbejde selvstændigt, og at du har fokus på det faglige. Der optages ca. 10 elever årligt på BGK-Nord.

BGK Nord giver dig mulighed for faglig fordybelse og intensiv læring i billedkunst som forberedelse til en videregående uddannelse eller erhverv. Hvis du ønsker at blive optaget på kunstneriske eller kreative uddannelsessteder som kunstakademierne, arkitekt- og designskolerne, film- og fotoskolerne samt uddannelser indenfor oplevelsesøkonomi, grafisk design, spiludvikling eller lignende, er BGK Nord uddannelsen, der kan åbne dørene for dig…

Du kan se noget af alt det der sker på kulturskolen på vores Facebook-side.

Du kan også få Kulturskolebrevet i din mail-boks. Kulturskolebrevet udkommer 4 gange om året.

Læs de seneste Kulturskolebreve herunder.

Læs Kulturskolebrevet