Skip to main content Skip to footer

05-05-2024

BGK Ansøgningsfrist 2024

Ansøgningsfrist 2024

Kunne du tænke dig at arbejde mere seriøst med din kunst? Ønsker du at udvikle dit kunstneriske talent? Overvejer du at søge ind på kunstakademiet eller ét af landets andre kreative uddannelse? Så kan det være BGK Nord er noget for dig...
_____________

BGK Nord (Billedkunstnerisk Grundkursus) er en forberedende kunstuddannelse, hvor du kan udvikle dit talent igennem professionel undervisning. Vi arbejder med billedkunst på et fagligt højt niveau i rammer, der giver plads til læring ved kreative processer og eksperimenterende selvstændigt kunstnerisk arbejde, fri og kritisk tænkning, refleksion og kunstnerisk bevidstgørelse.

På BGK Nord forventer vi, at du er i besiddelse af talent og nysgerrighed, at du er motiveret, målrettet og seriøs, at du kan arbejde selvstændigt, og at du har fokus på det faglige. Der optages ca. 10 elever årligt på BGK-Nord.

BGK Nord giver dig mulighed for faglig fordybelse og intensiv læring i billedkunst som forberedelse til en videregående uddannelse eller erhverv.
Hvis du ønsker at blive optaget på kunstneriske eller kreative uddannelsessteder som kunstakademierne, arkitekt- og designskolerne, film- og fotoskolerne samt uddannelser indenfor oplevelsesøkonomi, grafisk design, spiludvikling eller lignende, er BGK Nord uddannelsen, der kan åbne dørene for dig…
_____________

➻ Der er ansøgningsfrist og digital indlevering af værker søndag den 5. maj 2024. Ansøg om BGK optagelse her.
~ Ansøgningen til BGK foregår digitalt. Du skal udover at udfylde ansøgningsskemaet, som du finder herunder, vedhæfte dokumentation af mindst fem nye værker der er lavet indenfor det sidste år (dog maks. 10 billeder). Hvis du ansøger med video, vedhæft link til google drive, one drive eller lignende.

➻ Samtaler finder sted mandag den 13. maj 2024
➻ Du får besked om optagelse senest fredag den 17. maj 2024
➻ Undervisningsstart ultimo august

Undervisningen på BGK er gratis og til workshops vil materialer til det givne forløb være tilgængelige. Der er egenbetaling til elevens egen værkproduktion, samt til studieture.

Du kan se noget af alt det der sker på kulturskolen på vores Facebook-side.

Du kan også få Kulturskolebrevet i din mail-boks. Kulturskolebrevet udkommer 4 gange om året.

Læs de seneste Kulturskolebreve herunder.

Læs Kulturskolebrevet