Skip to the content

Drama

Ung Drama på Nordkraft (9. klasse og frem)

Ung Drama på Nordkraft
 
Tidspunkt: Torsdage kl. 16.00 - 18.00
Underviser: Anne Sofie Thomsen
 
Ung Drama henvender sig til dig, der måske har kendskab til drama i forvejen og har lyst til at arbejde seriøst og dybdegående med teatrets muligheder. Du er også velkommen, hvis du ikke har spillet teater før.
Inspiration hentes i flere teaterbesøg på de lokale teatre samt besøg af udefrakommende underviser eller skuespiller.
 
Drama er for dig, der ka’ li’ at bruge krop, stemme og fantasi sammen med andre. Vi arbejder med områder som fantasi, spontanitet, kreativitet og samarbejde. Vi træner bestemte udtryk fra teatrets verden som mime, improvisation, krop & stemme og rolleforståelse - alt sammen i en afslappet og glad stemning. Gennem undervisningen udvikler vi lyst til og færdighed i at bruge drama som udtryksmiddel og fremmer forståelsen for teatrets særlige kommunikationsform. Her er yderligere fokus på bl.a. karakterarbejde og monologarbejde.

Der vil typisk være én forestilling om året for et indbudt publikum. Desuden kan holdet deltage i andre arrangementer i eller udenfor Kulturskolen.
 
3 ugentlige lektioner i hele sæsonen. Timerne fordeles således: 2 timer om ugen, resten fordeles på workshops, øveweekends, teaterbesøg (professionelle og andre) og ekstra øvning op mod en forestilling.
 
 
 
 
 
 
 

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld