Skip to the content

Hvad sker i Aktivitetsdagene?

Velkommen til Aktivitetsdagene.

Kulturskolens Aktivitetsdage begynder i år lørdag den 9. oktober med Kulturskolens Dag i Musikkens Hus og klaverkonkurrencen Pianister i Nord i Nordkraft. Herefter fortsætter dagene i uge 41, hvor der er aktiviteter mandag den 11. oktober til og med onsdag den 13. oktober.

Alle skolens lærere har igen i år gjort sig umage med planlægning af de mange arrangementer, der finder sted centralt i Nordkraft og decentralt på skolerne.

I aktivitetsdagene er den almindelige skemalagte undervisning afløst af en lang række tilbud om aktiviteter målrettet elever inden for deres faggrupper. Enkelte arrangementer er også åbne for elever, der ikke går til det på gældende fag. 

Vi afholder endnu flere aktiviteter i ugen på lokale skoler, som ikke er med i programmet. Elevernes kulturskolelærer vil invitere de aktuelle elever til disse aktiviteter.

Vi håber, at du har lyst til at gå på opdagelse i programmet - og dermed også får lyst til at opleve den mangfoldighed af aktiviteter vi har i Aalborg Kulturskole. 

Undervisningen på Aalborg Kulturskole er nemlig mere og andet end den faste ugentlige undervisning!

Rigtig god fornøjelse!