Drama undervisningstilbud

Drama på Nordkraft (6.-8. klasse)


Drama på Nordkraft
 
Holdundervisning: 6. - 8. klassetrin
 
 
Drama er for dig, der kan li’ at bruge krop, stemme og fantasi sammen med andre. 
Vi arbejder med områder som spontanitet og kreativitet, og prioriterer samarbejde højt. Vi træner bestemte udtryk fra teatrets verden som mime, improvisation, krop & stemme og rolleforståelse - alt sammen i en afslappet og glad stemning. 
 
Der vil typisk være én forestilling om året for et indbudt publikum. Desuden kan holdet deltage i andre arrangementer, hvor der er mulighed for samarbejde med bl.a. andre elever i Aalborg Kulturskole.
 
Fortsætterdrama henvender sig til elever (fra 6. - 8./9. kl.), der har kendskab til drama i forvejen. Her ligger en naturlig progression, og på fortsætterholdene arbejdes med bl.a. karakterarbejde og monologarbejde i højere grad end på holdene på skolerne.
Er du endnu ældre, har du mulighed for at tilmelde dig Ung Drama, der henvender sig til dig, der går i 9. kl. og over. Aldersgruppen på dette hold er ca. 15 - 20 år.
 
3 ugentlige lektioner i hele sæsonen. Timerne fordeles således: 2 klokketimer om ugen, resten fordeles på workshops, teaterbesøg (professionelle og andre) og ekstra øvning op mod en forestilling.
 
Undervisningen foregår på følgende tidspunkter:
 
Mandag: 6. - 8. klasse kl.  16.30 - 18.30 (Anne Sofie Thomsen)
 
Torsdag: 6. - 8. klasse kl. 18.30 - 20.30 (Rikke Damm og Tine Pejstrup)
 
Torsdag: 9. klasse og frem kl. 16.00 - 18.00 (Tine Pejstrup)
 
 
 
 Ved tilmelding noter gerne ønsket tidspunkt.
 


Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:Tilbage

 
Om TGK-Nord
Har du ambitioner og talent, og er 14-25 år, har du også mulighed for at søge ind på Teater GrundKursus. TGK-Nord er en af linjerne under Aalborg Talentakademi.
Tilmeldingsfristen er anderledes en i Aalborg Kulturskole. Se mere på www.talentaalborg.dk