Skip to the content

Ballet

Vores balletundervisning udbydes i samarbejde med Det Kongelige Teaters Balletskole.

Billedkunst

Du kan gå til vores visuelle fag fra 2. klasse og frem. Vi har hold på mange skoler, Huset i Hasserisgade og på Utzon Center.

Drama

Vi tilbyder undervisning i drama fra 3. klasse. Vi har de fleste hold lokalt på skoler, men Weekend Drama og drama for ældre elever foregår centralt på Nordkraft.

Musik

Undervisning i musik kan begynde i en tidlig alder. Vi har undervisning i Sang, Spil og Bevægelse på langt de fleste skoler, og du kan finde mange forskellige instrumenter, sang og kor i vores store katalog.

Undervisning på din skole

Aalborg Kulturskole tilbyder undervisning i kunstneriske fag inden for 4 overordnede fagområder.
Vi underviser på folke- og privatskoler i hele Aalborg Kommune, samt på Nordkraft, Huset og Utzon Center.

Tilmelding i en corona-tid

Vi har stadig åben for tilmelding til næste sæson. Her kan dit barn få afløb for kreativiteten ved at gå til ballet, blokfløjte – og alt derimellem.

Som verden ser ud lige nu, bliver mange af vores elever undervist online og tilbudt diverse online aktiviteter fra lærerne. Det er naturligvis ikke noget ønskescenarie, og alligevel fungerer det overraskende godt under omstændighederne for de fleste tilbud.

Men lige så snart, vi forsvarligt kan åbne rigtigt op igen, gør vi naturligvis det!”

Indtil undervisningen kan foregå ansigt til ansigt igen, er der nogle ubesvarede spørgsmål, som vi arbejder på højtryk for at få svar på. Første prioritet er naturligvis, at en genåbning af Kulturskoens fysiske aktiviteter skal ske på en sundhedsfaglig betryggende vis – dernæst er der spørgsmålet om elevbetaling og kulturskolens undervisning.

Lige nu kan vi dog sige, at hvis du tilmelder dit barn, og holdet ikke bliver oprettet på de vilkår, du har skrevet ind til, vil tilmeldingen ikke være bindende for næste skoleår.

Selvom corona har sat en stopper for mange ting lige nu, skal vi nok sammen med jeres børn sørge for, at kulturen og kreativiteten overlever 😊

 

Med venlig hilsen

Jan Jacobsen
Kulturskoleleder

Klaverkonkurrence

Pianister i Nord

Det er med stor glæde, at vi igen i år byder velkommen til vores klaverkonkurrence, Pianister i Nord, der i år er blevet landsdækkende.

Nordjyllands kulturelle rugeplads

Aalborg Talentakademi

Aalborg Talentakademi er en del af Aalborg Kulturskole.

På akademiets 3 linjer - BGK, MGK og TGK - går nogle af de dygtigste og mest dedikerede elever i alderen 14 til 25 år i Nordjylland. 

Læs Kulturskolebrevet