Skip to the content

GRATIS SOMMERKULTURSKOLE FOR ALLE BØRN OG UNGE I AALBORG KOMMUNE

SOMMERKULTURSKOLE 2020

I forbindelse med hele situationen omkring Corona-nedlukning har staten givet mulighed for, at der kan udbydes aktiviteter for børn og unge under en særlig puljeordning. På Kulturskolen er vi så heldige at være kommet med i den pulje og derfor kan vi nu udbyde en række aktiviteter indenfor kulturskolens fag til alle. Vi udbyder derfor en række gratis sommerkulturskoleaktiviteter til alle i sommerferien.

På linket herunder kan du løbende får overblik over aktiviteterne og tilmelde dig ved at klikke på tilmelding under aktiviteten.

Der er fri tilmelding så længe vi har plads på holdene (’først til mølle princippet’). Du kan tilmelde dig nu og frem til 1. august. Du får besked om optagelse, når du tilmelder dig og vi skriver til dig igen 2. august – dvs. umiddelbart efter tilmeldingsfristen.

Ballet

Vores balletundervisning udbydes i samarbejde med Det Kongelige Teaters Balletskole.

Billedkunst

Du kan gå til vores visuelle fag fra 2. klasse og frem. Vi har hold på mange skoler, Huset i Hasserisgade og på Utzon Center.

Drama

Vi tilbyder undervisning i drama fra 3. klasse. Vi har de fleste hold lokalt på skoler, men Weekend Drama og drama for ældre elever foregår centralt på Nordkraft.

Musik

Undervisning i musik kan begynde i en tidlig alder. Vi har undervisning i Sang, Spil og Bevægelse på langt de fleste skoler, og du kan finde mange forskellige instrumenter, sang og kor i vores store katalog.

Undervisning på din skole

Aalborg Kulturskole tilbyder undervisning i kunstneriske fag inden for 4 overordnede fagområder.
Vi underviser på folke- og privatskoler i hele Aalborg Kommune, samt på Nordkraft, Huset og Utzon Center.

Tilmelding i en corona-tid

Vi har stadig åben for tilmelding til næste sæson. Her kan dit barn få afløb for kreativiteten ved at gå til ballet, blokfløjte – og alt derimellem.

Vi har nu effektueret den gradvise åbning af kulturskolens undervisning i henhold til bestemmelser og retningslinjer under genåbningsfase 2 og 3.

Den politiske aftale, der er indgået pr. 8. juni, lemper desuden forsamlingsforbuddet for arrangører omfattet af sektorpartnerskabsretningslinjerne i følgende faser:

  • fra den 8. juni 2020 til 50 personer
  • fra den 8. juli 2020 til 100 personer
  • fra den 8. august 2020 til 200.

Endvidere er sommeraktiviteter, ferielejre mv. for børn og unge undtaget for forsamlingsforbuddet – dog med maksimalt 500 deltagere. Det samme gælder for arrangementer, hvor deltagerne i væsentlighed sidder ned.
Det betyder, at forsamlingsforbuddet alene ikke vil forhindre vores daglige undervisningsaktiviteter efter sommerferien.

Tilmelder du dit barn, og holdet alligevel ikke bliver oprettet på de vilkår du har skrevet ind til, vil tilmeldingen ikke være bindende for næste skoleår.

Sammen med jeres børn skal vi nok sørge for, at kulturen og kreativiteten overlever 😊

 

Med venlig hilsen

Jan Jacobsen
Kulturskoleleder

Klaverkonkurrence

Pianister i Nord

Det er med stor glæde, at vi igen i år byder velkommen til vores klaverkonkurrence, Pianister i Nord, der i år er blevet landsdækkende.

Nordjyllands kulturelle rugeplads

Aalborg Talentakademi

Aalborg Talentakademi er en del af Aalborg Kulturskole.

På akademiets 3 linjer - BGK, MGK og TGK - går nogle af de dygtigste og mest dedikerede elever i alderen 14 til 25 år i Nordjylland. 

Læs Kulturskolebrevet